Skrivnost bogov v službi vašega telesa

Tudi bogovi včasih potrebujejo pomoč in v stari Grčiji so se pri zdravstvenih zadregah posvetovali s Paianom. Ta je že v teh pradavnih časih odkril, da ima na videz povsem vsakdanji cvet potonike v sebi pravo zakladnico lepotnih čarovnij. Cvetlica z latinskim imenom Paeonia je tako postala čudežna rešitev za vsakršno težavo in nepravilnost, ki bi se pojavila na koži številnih boginj grškega Olimpa. Zaradi potonike so bile boginje mlade, njihova koža voljna in svilnato gladka.

Prav posebnost znamke PEVONIA BOTANICA je namreč zavzetost, s katero njeni ustvarjalci ohranjajo pristno moč naravnih sestavin skozi vse postopke priprave preparatov in nege ter tako skrbijo za to, da jih vaša koža lahko uporabi v obliki, ki jo je živim bitjem podarila narava.

PEVONIA BOTANICA ohranja sinergijo med znanostjo in naravo, lepoto in nego, razkošjem wellnessa in učinkovitimi izdelki za nego doma. Njene inovativne nege in premišljene linije ponujajo prestižni resorti, hoteli in saloni v 95 državah, v svetu je znana kot pionir na področju anti-age programov, saj ves čas raziskuje nove tehnologije in skrivno moč naravnih učinkovin.

pevonia